Aktuellt

Fredagsmiddag

Baconlindad köttfärslimpa med älgfärs till fredagsmiddag den 29/9. Serveras med gräddsås, lingonsylt och kokt potatis. Sallader och tunnbröd ingår. Kaffe/te samt hembakat efterrätt.

Middagarna anordnas för att vi vill värna om en levande landsbygd. Järjagården ska vara en träffpunkt, där vi kan mötas över en god måltid och umgås med varandra. Fokus ligger på genuin, hemlagad mat med svenskt kött.

Fredagsmiddag serveras på Järjagården varje fredag, mellan kl. 17.00-19.00. Middagarna kan både ätas i restaurangen och beställas för avhämtning.

Endast förbokning. Boka bord eller avhämtning snarast för att vara säker på att få en plats. Boka via meddelande på våra sociala medier, ring: 0940-48 50 55 eller maila: jarjagarden@live.se senast torsdagen innan.

Fredagsmiddag 140:-/person. Barn upp till 6 år äter gratis. Halva priset för barn upp till 12 år. Avhämtning 110:-/person, inkl. sallad, tunnbröd och hembakad efterrätt.

Varmt välkommen hälsar Sara, Majlis och Mikael!

Fiskeweekend på Järjagården

Fiskeweekend med ett av Sveriges bästa harrvatten, vackra omgivningar, hemlagad mat och bekvämt boende i familjär anda. Allt på en och samma plats: Järjagården! Fiskepaketet ger dig mesta möjliga tid för ditt intresse.

  • Njut av lokal mat med smaker från Lappland, såsom älggryta och rödingklämma
  • Flugfiska i ett av Sveriges bästa harrvatten
  • Fånga din drömharr under midnattssolen
  • Övernatta på vårt hemtrevliga vandrarhem med en familjär känsla
  • Bada bastu och diskutera tillsammans kring dagens upplevelser

På familjära Järjagården startas varje morgon med en härlig frukostbuffé, där vi planerar inför dagens fiskeäventyr.

Lunchpaketet förbereds och vi ger oss ut för att flugfiska i ett av Sveriges bästa harrvatten. Kanske har du turen att fånga din drömharr under midnattssolen?

Dagen avslutas med en avkopplande bastu. Somna gott på vårt hemtrevliga vandrarhem och vakna upp med ny energi för fortsatt fiskelycka!

Läs mer här på Järjagårdens hemsida under fliken Paket.

Järjagårdens tunnbröd

I Järjagårdens bagarstuga bakar vi tunnbröd i vedeldad stenugn enligt traditionellt recept.

Järjagårdens tunnbröd är mjukt med brödkryddor, av mjölk och smör från Norrmejerier. Tunnbrödet serveras under middagarna i vår restaurang och finns även till försäljning.

Beställ genom att ringa: 0940-48 50 55 eller maila: jarjagarden@live.se. Tack för att du väljer lokalt!

Mössor med Järjagårdens logga

Snygg och värmande mössa i fin kvalitet med Järjagårdens logga. Finns i färgerna orange, rosa och gul. Pris 80:-/st. Kan både hämtas på plats eller skickas per post.

Järjagården vinner Traveller Review Awards 2023

För sjunde året i rad vinner Järjagården Traveller Review Awards via bokningssidan Booking.com, efter att vi fått höga recensionsbetyg från våra gäster. Betyget har dessutom höjts! Detta gör oss väldigt glada, eftersom nöjda och återkommande gäster är viktigt för oss. Tack för att du recenserar och delar med dig av din upplevelse, så att fler gäster hittar till Järjagården!

Båtuthyrning

Nu kan du hyra båt på Järjagården! Perfekt för dig som vill fiska abborre och gädda. En Linder 440 och en Linder 410 finns tillgängliga för uthyrning. Vi har även en enklare plastbåt för uthyrning.

Möjlighet att hyra enbart båt eller fullt utrustad båt med 4HK båtmotor, elmotor och ekolod, inkl. 5 liter bränsle. Kontakta oss gärna för mer information och bokning.

Stuga i skogen uthyres

Stuga i skogen uthyres. Belägen ca 3 mil från Järjagården. Älskar du att vistas i naturen, känna lugn och samhörighet med skogen och dess vilda djur? Då är detta perfekt!

Här lever du det enkla livet för dig själv i några dagar och behåller bekvämligheten med el, element för uppvärmning samt kök med spis för matlagning. Vatten hämtas från en källa och dusch med bastu finns att tillgå på Järjagården.

Pris: 300:-/person per natt och 1 500:-/person per vecka. Välkommen ut i vildmarken! Klicka på bilderna nedan för förstoring. Mer info: jarjagarden@live.se

Harjakt på Järjagården

Jaktmarker för småvilt, hemlagad mat och bekvämt boende i familjär anda. Allt på en och samma plats – Järjagården

Järjagården – Platsen för sportfiskaren

Mikko Seppänen och Johan besökte Järjagården, för en upplevelse med både gäddfiske och flugfiske efter harr och öring.

Ett av Sveriges bästa harrvatten ligger just intill, samt flera vatten för öring, abborre, gädda, sik och röding. Utöver detta kan du njuta av vackra omgivningar, hemlagad mat och bekvämt boende i familjär anda. Allt på en och samma plats – Järjagården!

Hundfoder

Järjagården är återförsäljare av det norrländska kvalitetsfodret Pondusfoder. Gör din beställning hos oss!

Maila: jarjagarden@live.se eller ring: 0940-48 50 55. Tack för att du väljer lokalt!