Aktuellt

Fredagsmiddag

Inom kort presenteras menyn för fredagsmiddagen den 6/8.

Fredagsmiddag serveras på Järjagården varje fredag, mellan kl. 17.00-19.00. Middagarna kan både ätas i restaurangen och beställas för avhämtning.

Endast förbokning. Beställ för avhämtning eller boka bord i restaurangen. Fredagsmiddag 120:-/person. Avhämtning 95:-/person. Boka via meddelande på våra sociala medier, ring: 0940-48 50 55 eller maila: jarjagarden@live.se så snart som möjligt, dock senast torsdagen innan.

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och har vidtagit flera åtgärder för att du som gäst ska känna dig trygg hos oss:
– Handsprit
– Avståndsmarkeringar
– Max 8 personer vid varje bord
– Begränsat antal platser
– Minst 1 meters avstånd mellan varje sällskap
– Middagen hämtas bordsvis
– Möjlighet till avhämtning
– Utökade hygienåtgärder

Varmt välkommen hälsar Sara, Majlis och Mikael!

Båtuthyrning

Nu kan du hyra båt på Järjagården! Perfekt för dig som vill fiska abborre och gädda. En Linder 440 och en Linder 410 finns tillgängliga för uthyrning. Vi har även en enklare plastbåt för uthyrning.

Möjlighet att hyra enbart båt eller fullt utrustad båt med 4HK båtmotor, elmotor och ekolod, inkl. 5 liter bränsle. Kontakta oss gärna för mer information och bokning.

Stuga i skogen vid vacker sjö uthyres

Stuga i skogen vid vacker skogssjö uthyres. Belägen ca 3 mil utanför Vilhelmina och ca 7 km från Järjagården. Älskar du att vistas i naturen, känna lugn och samhörighet med skogen och dess vilda djur? Då är detta perfekt!

Här lever du det enkla livet för dig själv i några dagar, med matlagning i vedeldad spis, samt vedeldning för att hålla värmen i stugan.

Pris: 250:-/person per natt och 1 000:-/person per vecka. Välkommen ut i vildmarken! Klicka på bilderna nedan för förstoring. Mer info: jarjagarden@live.se

Stuga i skogen uthyres

Stuga i skogen uthyres. Belägen ca 3 mil från Järjagården. Älskar du att vistas i naturen, känna lugn och samhörighet med skogen och dess vilda djur? Då är detta perfekt!

Här lever du det enkla livet för dig själv i några dagar och behåller bekvämligheten med el, element för uppvärmning samt kök med spis för matlagning. Vatten hämtas från en källa och dusch med bastu finns att tillgå på Järjagården.

Pris: 250:-/person per natt och 1 000:-/person per vecka. Välkommen ut i vildmarken! Klicka på bilderna nedan för förstoring. Mer info: jarjagarden@live.se

Järjagårdens tunnbröd

I Järjagårdens bagarstuga bakar vi tunnbröd i vedeldad stenugn enligt traditionellt recept.

Järjagårdens tunnbröd är mjukt med brödkryddor, av mjölk och smör från Norrmejerier. Tunnbrödet serveras under middagarna i vår restaurang och finns även till försäljning.

Beställ genom att ringa: 0940-48 50 55 eller maila: jarjagarden@live.se. 65:-/påse, ca 500g. Tack för att du väljer lokalt!

Järjagården vinner Traveller Review Awards

För femte året i rad vinner Järjagården Traveller Review Awards via bokningssidan Booking.com, efter att vi fått höga recensionsbetyg från våra gäster. Detta gör oss väldigt glada, då nöjda och återkommande gäster är viktigt för oss. Tack för att du recenserar och delar med dig av din upplevelse, så att fler gäster hittar till Järjagården!

Järjagården finalist som Årets Tunnbrödsinspiratör 2020

Järjagården fick äran till en av finalplatserna som Årets Tunnbrödsinpiratör år 2020!

Järjagårdens palt

Nu har du möjlighet att beställa Järjagårdens hemlagade palt! 50:-/ 2st. Levereras fryst. Beställ genom att ringa: 0940-48 50 55 eller maila: jarjagarden@live.se. Tack för att du väljer lokalt!

Harjakt på Järjagården

Jaktmarker för småvilt, hemlagad mat och bekvämt boende i familjär anda. Allt på en och samma plats – Järjagården

Järjagården – Platsen för sportfiskaren

Denna sommar besökte Mikko Seppänen och Johan Järjagården, för en upplevelse med både gäddfiske och flugfiske efter harr och öring.

Ett av Sveriges bästa harrvatten ligger just intill, samt flera vatten för öring, abborre, gädda, sik och röding. Utöver detta kan du njuta av vackra omgivningar, hemlagad mat och bekvämt boende i familjär anda. Allt på en och samma plats – Järjagården!

https://youtu.be/rYe8z3b6qDU

Hundfoder

Järjagården är återförsäljare av det norrländska kvalitetsfodret Pondusfoder. Gör din beställning hos oss!

Maila: jarjagarden@live.se eller ring: 0940-48 50 55. Tack för att du väljer lokalt!

Gästinformation om Corona

Det är viktigt för oss på Järjagården att du som gäst ska känna dig trygg under din vistelse hos oss. Vi tar situationen i samhället på största allvar och på denna sida får du löpande uppdateringar om hur vi på Järjagården agerar. Vi har genomfört både egna och hälsomyndigheternas rekommenderade åtgärder för att skydda dig och minimera risken för smittspridning.

Vi bevakar utvecklingen via Folkhälsomyndigheten och regeringens information och rekommendationer och utvärderar kontinuerligt att sätta in nya åtgärder om situationen förändras.

Om du har några frågor – kontakta oss gärna: jarjagarden@live.se

Våra aktuella åtgärder gällande Coronaviruset:

Städrutiner

  • Vi ser över städrutiner och har intensifierat rengöring och rengör ytor med desinfektionsmedel.
  • Handsprit har placerats ut till våra gäster.

Restaurang

  • Vår generella hållning till mathantering är alltid att noggrannhet och hygien är av yttersta vikt samt att vi följer miljö- och hälsomyndighetens föreskrifter förbehållslöst. Vi är även, om möjligt, ännu mer noga med handhygien, städning och övriga förebyggande åtgärder.
  • Maten hämtas bordsvis.
  • Max 8 personer sittandes vid varje bord, med minst 1 meters avstånd mellan varje sällskap.
  • Hämtmat istället för middag kan beställas i restaurangen. 

Våra medarbetare

  • Ska stanna hemma vid sjukdom (vid all känsla av både förkylning och influensaliknande sjukdom, feber, halsont)

Vad kan du som gäst göra?

  • För din egen skull skydda dig och andra från smittspridning. Tvätta dina händer noga och ofta och använd handsprit som vi placerat ut.
  • Känner du dig sjuk med symptom som snuva, feber, hosta, andningspåverkan: stanna hemma och undvik att smitta andra.
  • Om du har varit i riskområden, utomlands eller i kontakt med någon som är smittad rekommenderar vi att du väntar 14 dagar innan ett besök hos oss.