Aktuellt

Midsommarbord

Midsommarbord på Järjagården!

Vi dukar upp ett härligt midsommarbord med sill och grill! Heminlagda sillar med färskpotatis, ägghalvor med handskalade räkor, marinerad och grillad älgstek med ugnsrostad klyftpotatis, bearnaisesås och flera somriga sallader. Järjagårdens tunnbröd och smör.

Till efterrätt serveras hembakad gräddtårta med färska jordgubbar. Kaffe och te ingår.

Midsommarafton, fredag den 21/6 kl. 17.00

350:-/person. Gratis för barn upp till 6 år. Halva priset för barn upp till 12 år. Endast bordsbokning. Ingen avhämtning denna kväll. Boka bord via meddelande på våra sociala medier, ring: 0940-48 50 55 eller maila: jarjagarden@live.se 

Varmt välkommen hälsar Sara, Majlis och Mikael! 

Järjagårdens 10-årsjubileum

I år är det tionde året som vi driver Järjagården!

Detta vill vi självklart fira med våra kära gäster, genom att anordna ett jubileumsfirande.

Vi hälsar dig varmt välkommen att fira med oss:

Lördagen den 29/6 kl. 18.00

Kvällen kommer att bjuda på god mat och dryck, trevligt umgänge, levande musik och tävling med fina priser!

MENY

  • Fördrink Järjagården
  • Snittar ’a la Järjagården
  • Järjagårdens mustiga älggryta, serveras med kokt potatis
  • Salladsbuffé
  • Hembakat tunnbröd och smör
  • Brittatårta med bär
  • Kaffe och te

Middagen serveras som buffé.

495:-/person. Barn upp till 6 år äter gratis. Halva priset för barn upp till 12 år.

Endast bordsbokning. Boka i god tid för att vara säker på att få en plats. Boka via meddelande på våra sociala medier, ring: 0940-48 50 55 eller maila: jarjagarden@live.se senast dagen innan.

Välkommen till Järjagården och fira 10-årsjubileum med oss!

Bästa hälsningar från Sara, Majlis och Mikael

Fredagsmiddag

Just nu har vi ett kortare uppehåll med fredagsmiddagarna. Järjagårdens restaurang öppnar igen för sommarsäsongen med midsommarbord den 21/6! Efter midsommarbordet den 21/6 serveras fredagsmiddag varje fredag under sommaren.

Middagarna anordnas för att vi vill värna om en levande landsbygd. Järjagården ska vara en träffpunkt, där vi kan mötas över en god måltid och umgås med varandra. Fokus ligger på genuin, hemlagad mat med svenskt kött.

Fredagsmiddag serveras på Järjagården varje fredag, mellan kl. 17.00-19.00.

Buffé med varmrätt, sallader, Järjagårdens tunnbröd, kaffe och hembakad dessert 150:-/pers. Barn upp till 6 år äter gratis. Halva priset för barn upp till 12 år. Avhämtning 130:-/pers, inkl. sallad, tunnbröd och dessert.

Middagarna kan både ätas i restaurangen och beställas för avhämtning. Menyn presenteras löpande här på hemsidan och våra sociala medier.

Endast förbokning. Boka bord eller avhämtning snarast för att vara säker på att få en plats. Boka via meddelande på våra sociala medier, ring: 0940-48 50 55 eller maila: jarjagarden@live.se senast dagen innan.

Varmt välkommen hälsar Sara, Majlis och Mikael!

Järjagården vinner Traveller Review Awards 2024

För åttonde året i rad vinner Järjagården Traveller Review Awards via bokningssidan Booking.com för att vi fått höga recensionsbetyg från våra gäster.

Eftersom vi känner glädje i det vi gör och lägger ned själ och hjärta värmer det extra mycket när vi får positivitet tillbaka. Att ha nöjda och återkommande gäster är viktigt för oss.

Tack för att du besöker oss och recenserar! Varma hälsningar från Sara, Majlis och Mikael

Järjagårdens tunnbröd

I Järjagårdens bagarstuga bakar vi tunnbröd i vedeldad stenugn enligt traditionellt recept.

Järjagårdens tunnbröd är mjukt med brödkryddor, av mjölk och smör från Norrmejerier. Tunnbrödet serveras under middagarna i vår restaurang och finns även till försäljning.

Beställ genom att ringa: 0940-48 50 55 eller maila: jarjagarden@live.se. Tack för att du väljer lokalt!

Mössor med Järjagårdens logga

Snygg och värmande mössa i fin kvalitet med Järjagårdens logga.

Finns i färgerna orange, rosa och gul. 80:-/st. Kan både hämtas på plats eller skickas per post.

Båtuthyrning

Hyr fullt utrustad båt på Järjagården för sportfiske efter abborre och gädda. En Linder 440 och en Linder 410 finns tillgängliga för uthyrning. Vi har även en enklare plastbåt för uthyrning som är smidig att frakta.

Möjlighet att hyra enbart båt eller fullt utrustad båt med 4HK båtmotor, elmotor och ekolod, inkl. 5 liter bränsle. Kontakta oss gärna för mer information och bokning.

Stuga i skogen uthyres

Stuga i skogen uthyres. Belägen ca 3 mil från Järjagården. Älskar du att vistas i naturen, känna lugn och samhörighet med skogen och dess vilda djur? Då är detta perfekt!

Här lever du det enkla livet för dig själv i några dagar och behåller bekvämligheten med el, element för uppvärmning samt kök med spis för matlagning. Vatten hämtas från en källa och dusch med bastu finns att tillgå på Järjagården.

Pris: 300:-/person per natt och 1 500:-/person per vecka. Välkommen ut i vildmarken! Klicka på bilderna nedan för förstoring. Mer info: jarjagarden@live.se

Harjakt på Järjagården

Jaktmarker för småvilt, hemlagad mat och bekvämt boende i familjär anda. Allt på en och samma plats – Järjagården. Våra jaktmarker lämpar sig väl för harjakt. Lyssna på ekande hardrev och se dagen gry. Bo direkt på marken i vår jaktstuga, eller njut av logi med helpension på Järjagården.

Järjagården – Platsen för sportfiskaren

Mikko Seppänen och Johan besökte Järjagården, för en upplevelse med både gäddfiske och flugfiske efter harr och öring.

Ett av Sveriges bästa harrvatten ligger just intill, samt flera vatten för öring, abborre, gädda, sik och röding. Utöver detta kan du njuta av vackra omgivningar, hemlagad mat och bekvämt boende i familjär anda. Allt på en och samma plats – Järjagården!

Hundfoder

Järjagården är återförsäljare av det norrländska kvalitetsfodret Pondusfoder. Gör din beställning hos oss!

Maila: jarjagarden@live.se eller ring: 0940-48 50 55. Tack för att du väljer lokalt!