Aktuellt

Fredagsmiddag

Till fredagsmiddag den 10/2 lagar vi Järjawok i muurikkapanna! Wokade grönsaker, kyckling, fläskkarré och nudlar. Serveras med sweet chilisås, crème fraiche, sallad, Järjagårdens tunnbröd samt kaffe med hembakad efterrätt.

Middagarna anordnas för att vi vill värna om en levande landsbygd. Järjagården ska vara en träffpunkt, där vi kan mötas över en god måltid och umgås med varandra.

Fredagsmiddag serveras på Järjagården varje fredag, mellan kl. 17.00-19.00. Middagarna kan både ätas i restaurangen och beställas för avhämtning.

Endast förbokning. Boka bord eller avhämtning via meddelande på våra sociala medier, ring: 0940-48 50 55 eller maila: jarjagarden@live.se senast torsdagen innan.

Fredagsmiddag 130:-/person. Barn upp till 6 år äter gratis. Halva priset för barn upp till 12 år. Avhämtning 105:-/person.

Varmt välkommen hälsar Sara, Majlis och Mikael!

Järjagården vinner Traveller Review Awards 2023

För sjunde året i rad vinner Järjagården Traveller Review Awards via bokningssidan Booking.com, efter att vi fått höga recensionsbetyg från våra gäster. Betyget har dessutom höjts! Detta gör oss väldigt glada, eftersom nöjda och återkommande gäster är viktigt för oss. Tack för att du recenserar och delar med dig av din upplevelse, så att fler gäster hittar till Järjagården!

Järjagårdens tunnbröd

I Järjagårdens bagarstuga bakar vi tunnbröd i vedeldad stenugn enligt traditionellt recept.

Järjagårdens tunnbröd är mjukt med brödkryddor, av mjölk och smör från Norrmejerier. Tunnbrödet serveras under middagarna i vår restaurang och finns även till försäljning.

Beställ genom att ringa: 0940-48 50 55 eller maila: jarjagarden@live.se. Tack för att du väljer lokalt!

Båtuthyrning

Nu kan du hyra båt på Järjagården! Perfekt för dig som vill fiska abborre och gädda. En Linder 440 och en Linder 410 finns tillgängliga för uthyrning. Vi har även en enklare plastbåt för uthyrning.

Möjlighet att hyra enbart båt eller fullt utrustad båt med 4HK båtmotor, elmotor och ekolod, inkl. 5 liter bränsle. Kontakta oss gärna för mer information och bokning.

Stuga i skogen uthyres

Stuga i skogen uthyres. Belägen ca 3 mil från Järjagården. Älskar du att vistas i naturen, känna lugn och samhörighet med skogen och dess vilda djur? Då är detta perfekt!

Här lever du det enkla livet för dig själv i några dagar och behåller bekvämligheten med el, element för uppvärmning samt kök med spis för matlagning. Vatten hämtas från en källa och dusch med bastu finns att tillgå på Järjagården.

Pris: 300:-/person per natt och 1 500:-/person per vecka. Välkommen ut i vildmarken! Klicka på bilderna nedan för förstoring. Mer info: jarjagarden@live.se

Järjagården finalist som Årets Tunnbrödsinspiratör 2020

Järjagården fick äran till en av finalplatserna som Årets Tunnbrödsinpiratör år 2020!

Harjakt på Järjagården

Jaktmarker för småvilt, hemlagad mat och bekvämt boende i familjär anda. Allt på en och samma plats – Järjagården

Järjagården – Platsen för sportfiskaren

Mikko Seppänen och Johan besökte Järjagården, för en upplevelse med både gäddfiske och flugfiske efter harr och öring.

Ett av Sveriges bästa harrvatten ligger just intill, samt flera vatten för öring, abborre, gädda, sik och röding. Utöver detta kan du njuta av vackra omgivningar, hemlagad mat och bekvämt boende i familjär anda. Allt på en och samma plats – Järjagården!

Hundfoder

Järjagården är återförsäljare av det norrländska kvalitetsfodret Pondusfoder. Gör din beställning hos oss!

Maila: jarjagarden@live.se eller ring: 0940-48 50 55. Tack för att du väljer lokalt!