Vandrarhem

Järjagårdens Vandrarhem

Järjagården erbjuder hemtrevliga rum för övernattning. Här erbjuds två st nyrenoverade tvåbäddsrum, samt två st fyrbäddsrum, och ett trebäddsrum. Totalt 15 bekväma enkelsängar finns tillhands.

Personligt och familjärt

På Järjagården läggs stort fokus på att du som gäst ska känna dig väl mottagen. Vi är ett familjeföretag och finns inom räckhåll, vilket gör att atmosfären på Järjagården känns personlig och familjär. Här kan du vänta dig god service, med ett personligt och varmt bemötande.

Höga recensionsbetyg

Nöjda gäster är viktigt för oss! Under år 2017, 2018, 2019, 2020 och 2021 har Järjagården vunnit Traveller review awards via Booking.com, för att vi fått höga recensionsbetyg från våra gäster.

Självhushåll eller helpension

Välj självhushåll eller helpension. Ett gemensamt och fullt utrustat kök finns tillgängligt på boendet. Frukost och mat i vår restaurang kan förbeställas om så önskas. Hos oss på Järjagården serveras en hemlagad och väl tilltagen frukost med gröt, fil, yoghurt, müsli och flingor. Grönsaker, flera olika typer av pålägg, bröd samt kokt ägg med kaviar. Oboy, juice, kaffe och te. Alltid svenskt kött och lokalt handlat.

Information

Gemensamma toaletter, matplats och samlingsrum är beläget just utanför rummet. Toaletterna på vandrarhemmet är nyrenoverade. Vandrarhemmet har även ett fullt utrustat kök. På bottenplanet finns duschar och bastu. Boende på Järjagården har fri tillgång till att slappna av i bastun. Sänglinne och handduk kan medtas av gästen eller hyras hos oss.

Extrasäng finns att hyra vid behov.
Vi är ett djurvänligt boende. Husdjur accepteras vid förfrågan och inga extra avgifter tillkommer.
Gratis WiFi för alla gäster.

Incheckning från kl. 15.00. Utcheckning fram till kl. 11.00.

Priser

Övernattning:
September – Maj 300:-/person
Juni – Augusti 350:-/person
Sänglinne och handduk 95:-
Frukost 95:-
Avresestädning 200:-

Bokning

Boka via mail: jarjagarden@live.se eller ring: 0940-48 50 55.

Bokningsvillkor

Under rådande omständigheter erbjuder fri av- och ombokning vid sjukdom.

Stuga i skogen vid vacker sjö uthyres

Stuga i skogen vid vacker sjö uthyres. Belägen ca 3 mil utanför Vilhelmina. Älskar du att vistas i naturen, känna lugn och samhörighet med skogen och dess vilda djur? Då är detta perfekt!

Här lever du det enkla livet för dig själv i några dagar, med matlagning i vedeldad spis, samt vedeldning för att hålla värmen i stugan.

Pris: 250:-/person per natt och 1 000:-/person per vecka. Välkommen ut i vildmarken! Mer info: jarjagarden@live.se

Stuga i skogen uthyres

Stuga i skogen uthyres. Belägen ca 3 mil från Järjagården. Älskar du att vistas i naturen, känna lugn och samhörighet med skogen och dess vilda djur? Då är detta perfekt!

Här lever du det enkla livet för dig själv i några dagar och behåller bekvämligheten med el, element för uppvärmning samt kök med spis för matlagning. Vatten hämtas från en källa och dusch med bastu finns att tillgå på Järjagården.

Pris: 250:-/person per natt och 1 000:-/person per vecka. Välkommen ut i vildmarken! Klicka på bilderna nedan för förstoring. Mer info: jarjagarden@live.se

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är FB_IMG_1590403279614.jpg

Åtgärder gällande COVID-19

Det är viktigt för oss på Järjagården att du som gäst ska känna dig trygg under din vistelse hos oss. Vi tar situationen i samhället på största allvar och på denna sida får du löpande uppdateringar om hur vi på Järjagården agerar. Vi har genomfört både egna och hälsomyndigheternas rekommenderade åtgärder för att skydda dig och minimera risken för smittspridning.

Vi bevakar utvecklingen via Folkhälsomyndigheten och regeringens information och rekommendationer och utvärderar kontinuerligt att sätta in nya åtgärder om situationen förändras.

Om du har några frågor – kontakta oss gärna: jarjagarden@live.se

Våra aktuella åtgärder gällande COVID-19:

Städrutiner

 • Vi ser över städrutiner och har intensifierat rengöring och rengör ytor med desinfektionsmedel.
 • Handsprit har placerats ut till våra gäster.

Vandrarhem

 • Vi ser över städrutiner och har intensifierat rengöring och rengör ytor med desinfektionsmedel. Vi är även, om möjligt, ännu mer noga med handhygien, städning och övriga förebyggande åtgärder.
 • Handsprit har placerats ut till våra gäster.
 • Fri av- och ombokning vid sjukdom

Restaurang

 • Vår generella hållning till mathantering är alltid att noggrannhet och hygien är av yttersta vikt samt att vi följer miljö- och hälsomyndighetens föreskrifter förbehållslöst. Vi är även, om möjligt, ännu mer noga med handhygien, städning och övriga förebyggande åtgärder.
 • Maten hämtas bordsvis.
 • Max 4 personer sittandes vid varje bord, med minst 1 meters avstånd mellan varje sällskap.
 • Hämtmat istället för middag kan beställas i restaurangen.

Våra medarbetare

 • Ska stanna hemma vid sjukdom (vid all känsla av både förkylning och influensaliknande sjukdom, feber, halsont)

Vad kan du som gäst göra?

 • För din egen skull skydda dig och andra från smittspridning. Tvätta dina händer noga och ofta och använd handsprit som vi placerat ut.
 • Känner du dig sjuk med symptom som snuva, feber, hosta, andningspåverkan: stanna hemma och undvik att smitta andra.
 • Om du har varit i riskområden, utomlands eller i kontakt med någon som är smittad rekommenderar vi att du väntar 14 dagar innan ett besök hos oss.

Varmt välkommen!

Fler bilder från Järjagårdens vandrarhem: