Logi

Järjagårdens Vandrarhem

Järjagården erbjuder hemtrevliga rum för övernattning. Här erbjuds två st nyrenoverade tvåbäddsrum, samt två st fyrbäddsrum, och ett trebäddsrum. Totalt 15 bekväma enkelsängar finns tillhands.

Personligt och familjärt

På Järjagården läggs stort fokus på att du som gäst ska känna dig väl mottagen. Vi är ett familjeföretag och finns inom räckhåll, vilket gör att atmosfären på Järjagården känns personlig och familjär. Här kan du vänta dig god service, med ett personligt och varmt bemötande.

Höga recensionsbetyg

Nöjda gäster är viktigt för oss! Under år 2017, 2018, 2019, 2020 och 2021 har Järjagården vunnit Traveller review awards via Booking.com, för att vi fått höga recensionsbetyg från våra gäster.

Självhushåll eller helpension

Välj självhushåll eller helpension. Ett gemensamt och fullt utrustat kök finns tillgängligt på boendet. Frukost och mat i vår restaurang kan förbeställas om så önskas.

Information

Gemensamma toaletter, matplats och samlingsrum är beläget just utanför rummet. Vandrarhemmet har även ett fullt utrustat kök. På bottenplanet finns duschar och bastu. Boende på Järjagården har fri tillgång till att slappna av i bastun. Sänglinne och handduk kan medtas av gästen eller hyras hos oss.

Extrasäng finns att hyra vid behov.
Vi är ett djurvänligt boende. Husdjur accepteras vid förfrågan och inga extra avgifter tillkommer.
Gratis WiFi för alla gäster.

Incheckning från kl. 15.00. Utcheckning fram till kl. 11.00.

Priser

Övernattning:
September – Maj 250:-/person
Juni – Augusti 300:-/person
Sänglinne och handduk 80:-
Frukost 80:-
Avresestädning 200:-

Bokning

Boka via mail: jarjagarden@live.se eller ring: 0940-48 50 55

Stuga i skogen vid vacker sjö uthyres

Stuga i skogen vid vacker sjö uthyres. Belägen ca 3 mil utanför Vilhelmina. Älskar du att vistas i naturen, känna lugn och samhörighet med skogen och dess vilda djur? Då är detta perfekt!

Här lever du det enkla livet för dig själv i några dagar, med matlagning i vedeldad spis, samt vedeldning för att hålla värmen i stugan.

Pris: 250:-/natt och 1 000:-/vecka. Välkommen ut i vildmarken!
Mer info: jarjagarden@live.se

Varmt välkommen!

Fler bilder från Järjagårdens vandrarhem: