Vandrarhem

Järjagårdens Vandrarhem

Järjagården erbjuder hemtrevliga rum för övernattning. Här erbjuds två st nyrenoverade tvåbäddsrum, samt två st fyrbäddsrum, och ett trebäddsrum. Totalt 15 bekväma enkelsängar finns tillhands.

Personligt och familjärt

På Järjagården läggs stort fokus på att du som gäst ska känna dig väl mottagen. Vi är ett familjeföretag och finns inom räckhåll, vilket gör att atmosfären på Järjagården känns personlig och familjär. Här kan du vänta dig god service, med ett personligt och varmt bemötande.

Höga recensionsbetyg

Nöjda gäster är viktigt för oss! För sjunde året i rad vinner Järjagården Traveller Review Awards 2023 via bokningssidan Booking.com, efter att vi fått höga recensionsbetyg från våra gäster. Detta gör oss väldigt glada, eftersom nöjda och återkommande gäster är viktigt för oss.

Självhushåll eller helpension

Välj självhushåll eller helpension. Ett gemensamt och fullt utrustat kök finns tillgängligt på boendet. Frukost och mat i vår restaurang kan förbeställas om så önskas. Vänligen meddela specialkost och allergi i förväg, så att vi kan planera inköp och meny.

Restaurang

I Järjagårdens restaurang läggs vikten vid hemlagad, närproducerad mat och svenskt kött. Här erbjuds lokala råvaror från Lappland, såsom vilt, fisk, svamp och bär. Gäster som bor hos oss på Järjagården har möjlighet att förboka tvårätters middag i form av dagens varmrätt med dessert, inkl. sallad, vårt hembakade tunnbröd och smör samt kaffe eller te.

Frukostbuffé

Hos oss på Järjagården serveras en hemlagad och väl tilltagen frukost, med färskt hembakat surdegsbröd och tunnbröd. Grönsaker, flera olika typer av pålägg samt våra egna marmelader och sylter. Gröt, fil, yoghurt, müsli och flingor. Kokt ägg med kaviar, stekt bacon och äggröra. O’boy, juice, kaffe och te. Alltid svenskt kött och lokalt handlat.

Information

Gemensamma toaletter, matplats och samlingsrum är beläget just utanför rummet. Toaletterna på vandrarhemmet är fräscha och nyrenoverade. Vandrarhemmet har även ett fullt utrustat kök. På bottenplanet finns duschar och bastu.

Gäster på Järjagården har fri tillgång till att slappna av i bastun. Sänglinne och handduk kan medtas av gästen eller hyras hos oss.

Extrasäng finns att hyra vid behov.
Vi är ett djurvänligt boende. Husdjur accepteras vid förfrågan och inga extra avgifter tillkommer.
Gratis WiFi för alla gäster.

Incheckning från kl. 15.00. Utcheckning fram till kl. 11.00.

Priser

Övernattning:
September – Maj 350:-/person
Juni – Augusti 400:-/person
Sänglinne och handduk 175:- inkl. underlakan, påslakan, örngott och stor handduk
Frukostbuffé 130:-/person
Avresestädning 300:-/rum

Tillägg för enkelrum 180:-/person

Bokning

Boka via mail: jarjagarden@live.se eller ring: 0940-48 50 55

Stuga i skogen uthyres

Stuga i skogen uthyres. Belägen ca 3 mil från Järjagården. Älskar du att vistas i naturen, känna lugn och samhörighet med skogen och dess vilda djur? Då är detta perfekt!

Här lever du det enkla livet för dig själv i några dagar men behåller bekvämligheten med el, element för uppvärmning samt kök med spis för matlagning. Vatten hämtas från en kallkälla och dusch med bastu finns att tillgå på Järjagården. Ett utedass finns intill stugan. 

I stugan finns plats för totalt 6 personer. Sängarna är uppdelade på två rum med en enkelsäng och en dubbelsäng i vardera rum. Pris: 300:-/person per natt och 1 500:-/person per vecka. Välkommen ut i vildmarken!

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är FB_IMG_1590403279614.jpg

Varmt välkommen!

Fler bilder från Järjagårdens vandrarhem: