Vandrarhem

Järjagårdens Vandrarhem

Järjagården erbjuder hemtrevliga rum för övernattning. Här erbjuds två st nyrenoverade tvåbäddsrum, samt två st fyrbäddsrum, och ett trebäddsrum. Totalt 15 bekväma enkelsängar finns tillhands.

Personligt och familjärt

På Järjagården läggs stort fokus på att du som gäst ska känna dig väl mottagen. Vi är ett familjeföretag och finns inom räckhåll, vilket gör att atmosfären på Järjagården känns personlig och familjär. Här kan du vänta dig god service, med ett personligt och varmt bemötande.

Höga recensionsbetyg

Nöjda gäster är viktigt för oss! För åttonde året i rad vinner Järjagården Traveller Review Awards 2024 via bokningssidan Booking.com för att vi fått höga recensionsbetyg från våra gäster. Detta gör oss väldigt glada, eftersom nöjda och återkommande gäster är viktigt för oss.

Självhushåll eller helpension

Välj självhushåll eller helpension. Ett gemensamt och fullt utrustat kök finns tillgängligt på boendet. Frukost och mat i vår restaurang kan förbeställas om så önskas. Vänligen meddela specialkost och allergi i förväg, så att vi kan planera inköp och meny.

Restaurang

I Järjagårdens restaurang läggs vikten vid hemlagad, närproducerad mat och svenskt kött. Här erbjuds lokala råvaror från Lappland, såsom vilt, fisk, svamp och bär. Gäster som bor hos oss på Järjagården har möjlighet att förboka tvårätters middag i form av dagens varmrätt med dessert, inkl. sallad, vårt hembakade tunnbröd och smör samt kaffe eller te.

Frukostbuffé

Hos oss på Järjagården serveras en hemlagad och väl tilltagen frukost, med färskt hembakat surdegsbröd och tunnbröd. Grönsaker, frukt och flera olika typer av pålägg. Våra egna marmelader och hemkokta sylter. Gröt, fil, yoghurt, müsli och flingor. Kokt ägg med kaviar, stekt bacon och äggröra. O’boy, juice, kaffe och te. Alltid svenskt kött och lokalt handlat.

Information

Gemensamma toaletter, matplats och samlingsrum är beläget just utanför rummet. Toaletterna på vandrarhemmet är fräscha och nyrenoverade. Vandrarhemmet har även ett fullt utrustat kök. På bottenplanet finns duschar och bastu.

Gäster på Järjagården har fri tillgång till att slappna av i bastun. Sänglinne och handduk kan medtas av gästen eller hyras hos oss.

Extrasäng finns att hyra vid behov.
Vi är ett djurvänligt boende. Husdjur accepteras vid förfrågan och inga extra avgifter tillkommer.
Gratis WiFi för alla gäster.

Incheckning från kl. 15.00. Utcheckning fram till kl. 11.00.

Priser 2024

Övernattning:
September – Maj 400:-/person
Juni – Augusti 450:-/person
Sänglinne och handduk 195:- inkl. underlakan, påslakan, örngott och stor handduk
Frukostbuffé 150:-/person
Avresestädning 300:-/rum

Tillägg för enkelrum 180:-/person

Bokning

Boka direkt här via hemsidan, maila: jarjagarden@live.se eller ring: 0940-48 50 55

Jaktstuga i skogen uthyres

Älskar du att vistas i naturen, känna lugn och samhörighet med skogen och dess vilda djur? Då är detta perfekt! Jaktstugan står på en av våra jaktmarker för småvilt. Stugan lämpar sig därför utmärkt för dig som vill jaga och kunna starta dagen direkt på marken. Stugan är även passande för dig som är intresserad av sportfiske och natur. Jaktstugan är belägen ca 3 mil från Järjagården.

Här lever du det enkla livet för dig själv i några dagar, men behåller bekvämligheten med el, element för uppvärmning samt kök med spis för matlagning. Vatten hämtas från en kallkälla och dusch med bastu finns att tillgå på Järjagården. Ett utedass finns intill stugan. 

I stugan finns plats för totalt 6 personer. Sängarna är uppdelade på två rum, med en enkelsäng och en dubbelsäng i vardera rum.

Pris november – maj 350:-/person per natt och 2 000:-/person per vecka. Juni – oktober 400:-/person per natt och 2 300:-/vecka. Ej bokningsbart via hemsidan, vänligen boka via mail eller telefon.

Välkommen ut i vildmarken!

Bilder från jaktstugan:

Varmt välkommen!

Bilder från Järjagårdens vandrarhem: