Logi

STF Järjagården Vandrarhem

Järjagården erbjuder hemtrevliga rum för övernattning. Här erbjuds två st 2-bäddsrum, två st 4-bäddsrum, samt ett 3-bäddsrum. Totalt 15 bekväma enkelsängar finns tillhands.

Personligt och familjärt

På Järjagården läggs fokus på att du som gäst ska känna dig väl mottagen. Vi är ett familjeföretag och finns inom räckhåll, vilket gör att vi kan ge god service med ett personligt bemötande. Atmosfären på Järjagården ska kännas personlig och familjär.

STF Vandrarhem

Järjagården är ett STF Vandrarhem. Att vara en del av STF ses som en kvalitetsmärkning för boendet. Som medlem i STF har du förmåner när du bor hos oss. Om du inte är medlem hjälper vi dig gärna att bli det. Tillsammans får vi fler att upptäcka Sverige!

Guest review award

Under år 2017 och 2018 vann Järjagården en Guest review award via Booking, på grund av höga recensionsbetyg från våra gäster.

Självhushåll eller helpension

Välj självhushåll eller helpension. Ett gemensamt och fullt utrustat kök finns tillgängligt på boendet. Frukost och mat i vår restaurang kan förbeställas om så önskas.

Information

Gemensamma toaletter, matplats och samlingsrum är beläget just utanför rummet. På bottenplanet finns duschar och bastu. Boende på Järjagården har fri tillgång till att slappna av i bastun. Sänglinne och handduk kan medtas av gästen eller hyras hos oss.

Extrasäng finns att hyra vid behov.
Vi är ett djurvänligt boende. Husdjur accepteras vid förfrågan och inga extra avgifter tillkommer.
Gratis WiFi för alla gäster.

Incheckning från kl. 15.00. Utcheckning till kl. 11.00.

Priser

Övernattning:
September – Maj 250:-/person
Juni – Augusti 300:-/person
Sänglinne och handduk 80:-
Frukost 80:-
Avresestädning 200:-

Bokning

Boka via mail: jarjagarden@live.se eller ring: 0940-48 50 55.

Varmt välkommen!