Restaurang

Restaurang Järjagården

På Järjagården erbjuds allt ifrån husmanskost, till grillbuffé och trerätters middag.

Kvalitativt och traditionellt

Fokus läggs på smakupplevelser med kvalitet. Ofta erbjuds traditionella och lokala råvaror från Lappland, såsom vilt, fisk, svamp och bär.

Julbord

I genuin julstämning njuter vi av julmat lagad med lokala råvaror och kärlek. Vilt och fisk står i fokus. Vi röker, gravar och gör egna inläggningar enligt traditionella recept.

Serveras följande datum:
Fredag 2/12
Lördag 3/12
Fredag 9/12
Lördag 10/12
Fredag 16/12
Lördag 17/12

Julborden serveras från kl. 18.00. 449:-/person. Barn upp till 6 år äter gratis. Halva priset för barn upp till 12 år.

Endast bordsbokning. Skicka meddelande på våra sociala medier, maila: jarjagarden@live.se eller ring: 0940-48 50 55.

Välkommen till ett stämningsfullt julbord på Järjagården!

Fredagsmiddag

Fredagsmiddagarna är avslutade för i år och istället låter vi julborden ta vid! Fredagsmiddagarna påbörjas igen under början av år 2023.

Vi erbjuder dig en kvalitativ middag där hemlagat, närproducerat och svenskt kött står i fokus. Varmrätt, sallad, Järjagårdens tunnbröd samt kaffe med hembakad efterrätt, 130:-/person. Serveras som buffé på fredagar mellan kl. 17.00-19.00.

Endast bordsbokning. Boka bord snarast, dock senast torsdag, inför middag på fredag.

Vi erbjuder fredagsmiddag för avhämtning. Varmrätt inkl. sallad, tunnbröd och hembakad efterrätt, 105:-/person. Hämtmaten förbeställs senast torsdag eftermiddag och hämtas på fredag, mellan kl. 17.00-19.00. Menyn presenteras i början av varje vecka, under fliken Aktuellt.

Lokala råvaror

Vikten läggs vid hemlagad, närproducerad mat och svenskt kött. Även här erbjuds ofta lokala råvaror från Lappland, såsom vilt, fisk, svamp och bär.

Träffpunkt för en levande landsbygd

Fredagsmiddagarna är en viktig del för oss på Järjagården, främst för att vi vill värna om en levande landsbygd. Järjagården ska vara en träffpunkt, en plats där människor kan mötas över en god måltid och umgås med varandra.

Möte med lokalbefolkningen

Gäster som kommer utifrån orten möts av lokalbefolknigen och får samtidigt en inblick i traditioner, kulturen och livet på landsbygden.

Fredagsmiddagen serveras mellan kl. 17.00-19.00. Varmrätt inkl. sallad, Järjagårdens tunnbröd, kaffe och hembakat fikabröd.

Event, konferenser, födelsedagar och möten

Järjagården är den perfekta platsen att mötas. Här kan t.ex. födelsedagen, klubbträffen eller konferensen ske över en välsmakande middag. Vid bokning är minimum-antalet ett sällskap om minst 10 personer. Kontakta oss gärna för att få menyförslag. Vi kan skräddarsy ert event eller hjälpa till med ett passande upplägg. I restaurangen finns plats för 50 personer. Vi har fullständiga rättigheter.

Övernattning och middag

Boende på Järjagården har möjlighet att förhandsboka mat i restaurangen, oavsett antal gäster.

Tunnbröd

Järjagårdens tunnbröd bakas i stenugn enligt traditionellt recept, i vår vedeldade bakugn. Vi använder Norrmejeriers smör och mjölk. Tunnbrödet serveras i vår restaurang och finns även till försäljning.

Bagarstugan är ej tillgänglig för uthyrning. 

Beställ Järjagårdens tunnbröd genom att ringa: 0940-48 50 55 eller maila: jarjagarden@live.se. Tack för att du väljer lokalt!

Varmt välkommen!