Restaurang

Restaurang Järjagården

På Järjagården erbjuds allt ifrån husmanskost, till grillbuffé och trerätters middag.

Kvalitativt och traditionellt

Fokus läggs på smakupplevelser med kvalitet. Ofta erbjuds traditionella och lokala råvaror från Lappland, såsom vilt, fisk, svamp och bär.

Event, konferenser, födelsedagar och möten

Järjagården är den perfekta platsen att mötas. Här kan t.ex. födelsedagen, klubbträffen eller konferensen ske över en välsmakande middag. Vid bokning är minimum-antalet ett sällskap om minst 10 personer. Kontakta oss gärna för att få menyförslag. Vi kan skräddarsy ert event eller hjälpa till med ett passande upplägg. I restaurangen finns plats för 50 personer. Vi har fullständiga rättigheter.

Övernattning och middag

Boende på Järjagården har möjlighet att förhandsboka mat i restaurangen, oavsett antal gäster.

Fredagsmiddag

Fredagsmiddagarna är stängda tills vidare. Vi meddelar så snart middagarna påbörjas igen. Välkommen åter! 

Traditionell fredagsmiddag på Järjagården! Serveras varje fredag mellan kl. 17.00-19.00. 

Fredagarna på Järjagården har blivit en tradition. Varje fredag serveras middag i form av buffé, bestående av gedigen husmanskost som lagas från grunden.

Lokala råvaror

Vikten läggs vid hemlagad, närproducerad mat och svenskt kött. Även här erbjuds ofta lokala råvaror från Lappland, såsom vilt, fisk, svamp och bär.

En träffpunkt för en levande landsbygd

Fredagsmiddagarna är en viktig del för oss på Järjagården, främst för att vi vill värna om en levande landsbygd. Järjagården ska vara en träffpunkt, en plats där människor kan mötas över en god måltid och umgås med varandra.

Möte med lokalbefolkningen

Gäster som kommer utifrån orten möts av lokalbefolknigen och får samtidigt en inblick i traditioner, kulturen och livet på landsbygden.

Fredagsmiddagen serveras mellan kl. 17.00-19.00. Endast drop-in, ingen bordsbokning behövs. Pris: 100:-/ person inkl. sallader, Järjagårdens tunnbröd, kaffe och hembakat fikabröd.

Tunnbröd

Järjagårdens tunnbröd bakas på traditionellt vis i vår bagarstuga. Tunnbrödet serveras i vår restaurang och finns även till försäljning.

Beställ genom att ringa: 0940-48 50 55 eller maila: jarjagarden@live.se. 65:-/påse, ca 500g. Tack för att du väljer lokalt!

Varmt välkommen!